Woningbouw

“Samen bouwen aan uw nieuwe thuis”

Een eigen wens, een eigen smaak, een eigen droom en een eigen huis. Samen bouwen we met ons team het huis dat uw thuis is. Eekhout Bouw denkt in het bouwteam mee om uw wensen te vertalen naar de bouwstijl en uitvoering van uw dromen. Samen zetten we de grote stap om een nieuwe woning te bouwen.

Eekhout Bouw is bekend met de regelgeving en vergunningsprocedures en neemt u, samen met de architect van uw keuze, die zorg uit handen. Van advies bij de aankoop van uw kavel tot het ontwerp van uw woning, het verzorgen van de omgevingsvergunning en natuurlijk tot het sleutelklaar opleveren van uw huis.

Uw architect start met het maken van een schetsontwerp. De volgende stap is het maken van een definitief ontwerp en de bijbehorende uitgebreide technische omschrijving (het bestek). Het definitieve ontwerp en het bestek zijn voor ons de basis voor de offerte die wij graag voor u opstellen. Ook als u al een ontwerp en bestek heeft, maken wij graag een vrijblijvend voorstel voor het samen bouwen van uw woning.

Korte lijnen

Wilt u samen bouwen met Eekhout Bouw? Of wilt u meer informatie over een van onze expertises?
Bel 0174 29 57 40 of stuur ons een e-mail. We maken graag vrijblijvend een afspraak op om samen de mogelijkheden te verkennen.