Bedrijfsruimten en utiliteits- bouw

“Een praktisch oog voor uw bedrijfswens”

Uw bedrijfsruimte is vaak het hart van uw onderneming. Daarom bouwen wij samen met u. Eekhout Bouw is een bekende en betrouwbare naam in de bouw van bedrijfsruimten voor de tuinbouwsector. Wij bouwen uw optimaal ingerichte bedrijfsruimte die voldoet aan uw wensen en de eisen van deze tijd. Ook verbouwen, renoveren en optimaliseren wij bestaande bedrijfsruimten naar uw wens. Dat is samen bouwen.

Eekhout Bouw ontwerpt en bouwt uw bedrijfspand met een praktisch oog voor uw logistiek en installaties en uiteraard de vereiste arbeidsomstandigheden. Onze offertes zijn voorzien van een ontwerptekening en uitgebreide technische omschrijving.

Binnen het door u gestelde budget, maak Eekhout Bouw van uw bedrijfsgebouw het visitekaartje van uw bedrijf! Zowel binnen de tuinbouw als daarbuiten. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de basis. Ook als u al een ontwerp en bestek heeft, maken wij graag een vrijblijvend voorstel voor het samen bouwen van uw bedrijfsruimte of utiliteitsgebouw.

Korte lijnen

Wilt u samen bouwen met Eekhout Bouw? Of wilt u meer informatie over een van onze expertises?
Bel 0174 29 57 40 of stuur ons een e-mail. We maken graag vrijblijvend een afspraak op om samen de mogelijkheden te verkennen.