Over Eekhout Bouw

“Korte lijnen en een eerlijk antwoord”

Een begrip in de regio

Eekhout Bouw werkt met een team van vakkundige, betrokken en bevlogen medewerkers en onderaannemers. Samen bouwen we aan kwalitatief hoogwaardige projecten. Om de kwaliteit en garantie te borgen, is Eekhout Bouw onder andere aangesloten bij Bouwend Nederland, Stichting Bouwgarant en Woningborg. De medewerkers van Eekhout Bouw zijn getraind op het herkennen van gevaren en het voorkomen van ongevallen. Met trots dragen wij het VCA**-keurmerk. Om de kwaliteit van onze medewerkers en ons bedrijf te waarborgen leiden wij als S-BB Erkend Leerbedrijf zelf leerlingen op tot volwaardig timmerman of metselaar.

Naast strikte eisen aan kwaliteit en veiligheid stelt Eekhout Bouw ook eisen aan de arbeidsomstandigheden voor de gezondheid van onze medewerkers en aan het milieu. Wij gebruiken in onze bouwprojecten zoveel mogelijk duurzame materialen en scheiden het afval. Daarnaast nemen wij restmateriaal en overtollig materiaal mee terug om te recyclen of in een volgend project te hergebruiken.

Korte lijnen

Wilt u samen bouwen met Eekhout Bouw? Of wilt u meer informatie over een van onze expertises?
Bel 0174 29 57 40 of stuur ons een e-mail. We maken graag vrijblijvend een afspraak op om samen de mogelijkheden te verkennen.